SanDisk iPhone Hafızasını Arttıran 128GB Kılıf Üretiyor!

Depolama ürünleriyle gündeme gelen SanDisk ürettiği iPhone kılıfı sayesinde 128GB dahili depolama alanı kullanıcılarına sunuyor...

Akıllı telefon üreticileri microSD kart desteğine yer vermemeleri kullanıcıların hafıza alanında yer olmamasından dolayı problemler ortaya çıkıyor. Özellikle microSD kart desteği konusunda hiçbir adım atmayarak daha geniş depolama alanına sahip ürünlerini kullanıcılara satmaya çalışan Apple bu konuda en çok eleştiri alan şirketlerin başında geliyor. Özellikle taşınabilir bellek ve microSD kart gibi depolama ürünleriyle tanıtan dev teknoloji şirketi SanDisk, iXpand adını verdiği iPhone kılıfını tanıtımını yaptı.

iPhone kılıfı digerlerinden farklı olarak cihaza Lightning girişinden baglanıyor ve bu şekilde micoSD kart işlemi görüyor. Böylelikle kılıf hem telefonuzuzu darbelere karşı korurken aynı zamanda depolama alanı olarakta kullanabileceksiniz. Ayrıca kılıfın ekstra batarya barındıran versiyonuda muhtemel.

Aynı zamanda 1900mAh bataryası olan kılıfıda satın alabilirsiniz. SanDisk'in iXpand kılıfının 32GB'lık versiyonu 60 dolar, 64GB'lık versiyonu 100 dolar ve 128GB'lık versiyonu 130 dolar fiyat etiketiyle tüketicilerin beğenisine sunuluyor. SanDisk'in kılıfları ülkemize getirip getirmeyeceğine ilişkin bir detay ise henüz yok. Ayrıca kılıfın sadece iPhone 6 ve iPhone 6S ailesi için olduğunu da belirtelim. Eger bataryalı kılıfı tercih ederseniz kılıfın kalınlıgı da artacak.

Peki siz SanDisk İXpand kılıfını nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.