Xiaomi'den Katlanabilir Elektrikli Bisiklet!

Xiaomi'den elektrikli ve katlanabilir bisikletin fiyatı ve özellikleri...

Xiaomi, Mi QiCYCLE Electric Folding Bike adındaki yeni katlanabilir ve elektrikli bisikletini duyurdu. 250w, 36V motor ve 20 Panasonic lityum-iyon pil paketleriyle tıpkı Tesla’da olduğu gibi birlikte gelen bisiklet, tek bir şarjla 45 kilometre yol katedebiliyor.
Şehir içinde bisiklet sürmeyi seven kişiler için ilginç bir seçenek olacak Mi QiCYCLE Electric Folding Bike, ayrıca ‘akıllı’ etiketini taşıyan bir ürün. Hızınızı, kat ettiğiniz mesafeyi, GPS verilerini, yaktığınız kaloarileri, kısacası bisiklet üzerinde yaptığınız her işlemi uyumlu mobil uygulama üzerinden takip etmenizi sağlayan bisikletin marifetleri yalnızca bunlarla da sınırlı değil.

Bunun yanı sıra IDbike Tork Ölçüm Yöntemi adlı bir sisteme sahip olan Mi QiCYCLE Electric Folding Bike, pedala uyguladığınız baskı sertliğini istediğiniz seviyede ayarlayabilmenizi sağlayacak olan bisiklet size en uygun olacak şekide dizayn dilmiş.

455 (1300-1500 TL arası) dolar etiket fiyatına sahip olan bisiklet, şimdilik yalnızca Çin’deki müşterileriyle sınırlı sayıda olacak sayıda üretilmiş. Gelen talep yoğunluğuna göre Mi ekosistemi içindeki yerini sağlamlaştıracak ürün, küresel pazarda da satışa sunulabilecek.

Peki siz Xiaomi'nin Mi QİCTCLE Electiric Folding Bike bisikletini nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.