Sevilen MacBook Pro Modeli Satıştan Kaldırılıyor!

Apple'ın sevilen dizüstü bilgisayar serisi olan MacBook Pro'nun sevilen modelini artık Apple satmayacak. İşte satışı olmayacak o MacBook Pro modeli ve tüm detaylar!

Apple'ın dizüstü bilgisayarları kullanıcılar tarafından çok sevilse de fiyatlarının yüksek olması kullanıcıların bu bilgisayarlardan uzaklaşmasına neden olmuştu. Apple'ın özellikler son yıllarda çıkarttığı Retina ekran modasının yanında 13 inç MacBook Pro modelinin Non-Retina yani Retina ekransız modelini de biraz daha uygun fiyata mağazasında satıyordu.

Apple'a yakınlığıyla bilinen Apple Insider'in haberine göre MacBook Pro'nun ilk ve sevilen modelleriniden olan 13 inç ekran boyutuna sahip Retina ekrana sahip olmayan MAcBook Pro modeli Apple'a göre görevini tamamladı ve artık satılmayacak.

Apple'ın bu MacBook Pro'nun satışını ne zaman satıştan kaldıracağı ise bilinmiyor.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?