Silicon Valley Dizisinin Yeni Sezonu Geliyor!

İnternet girişimcilerinin hayatını anlatan Silicon Valley'in 4'üncü sezonu 24 Nisan 2017'de ilk bölümü ile sizlere sunulacak...

İnternet girişimcilerinin ve girişimci adaylarının heyecanla beklediği Silikon Vadisi'ndeki girişimcilik hayatını anlatan dizi Silicon Valley'in 4. sezonu 24 Nisan 2017'de ilk bölümüyle geliyor.

Günümüzün internet girişimciliğinin merkezlerinden olan Apple'dan Intel'e kadar yüzlerce dünya devi teknoloji şirketinin kurulduğu ABD'deki Silikon Vadisi bölgesinde girişimcilerin yaşadıklarını ve hayallerine ulaşmak için katlandıkları zorlukları anlatan Silicon Valley dizisinin yeni sezonunun başlayacağı tarih sonunda kararlaştırıldı.

Pied Piper girişiminin hikayesini ve bu hikayenin yanı sıra Silikon Vadisi'ndeki herkesin hayal ettiği yaşamı izleyeceğimiz Silicon Valley dizisinin 4. sezonunun ilk bölümü 23 Nisan 2017'de yayınlanacak.

Eğer bir internet girişimcisiyseniz ya da teknoloji dünyasına karşı merakınız varsa, Silicon Valley dizisini izlemenizi öneriyoruz. Dizinin yeni sezonuna ait fragmanı henüz izlemediyseniz hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.