Slither.io İndir - Yılan Oyunu Telefon için Yükle

Slither.io oyunu hile ve skin ile nasıl oynanır merak edilen konuların başında geliyor.

Son zamanların en çok oynanan oyunları arasında yer alan Agar.io gibi bir stili bulunan ve yemleri yedikçe uzadığınız bir oyun türü. Aslında bu oyun yıllardır cep telefonlarımızdan eksik etmediğimiz yılan oyunu. Slither.io da aynı Agar.io gibi çevrimiçi oynanıyor ve rakiplerin sizi yenmesiyle son buluyor.

Peki Slither.io nasıl oynanır?

Slither.io indir bağlantısına tıklayarak telefonunuza oyunu yükleyebilirsiniz.

Uzamak için yemleri yiyin. Diğer yılanların içine girmeyin. Yılanların ölmesi için size çarpmasını sağlayın. Ölen yılanın yemleri yiyerek daha da büyüyün, puanlarınızı artırın.

Hızınızı artırmak için farenizin sol tuşuna parmağınızı basılı tutun. Ve rakiplerin size çarpmamasını sağlayın. Sonra mı ölen rakibi hemen yiyin böylece puanınızı artırın.

Yılan ve agar.io'da olduğu gibi yemleri yemek ve büyümek. Bir diğer amaç ise sizinle aynı oyunda bulunan diğer yılanları yemek (tabi küçük olanları). Bunu yapmanın en eğlenceli yolu ise düşmanın etrafınca çember çizmek ve yavaş yavaş içe doğru daralmak, bize bunu yaptığınızda düşman hiç bir yere kaçamıyor. Sol fare tuşuna bastığınızda ise bir miktar yemi atarak hızlanmanız mümkün.

Online oyunların artmasıyla birlikte her geçen yeni bir oyun daha türüyor. Agar.io oyunun çok fazla rağbet görmesinin ardından yıllardır telefonlarımızdan eksik etmediğimiz yılan oyununun çok farklı versiyonu türetildi. Bu oyun da bağımlılık yapacak cinsten.

Windows bilgisayarlar için oyunu oynamak için bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz

Agar.io oyununun yapımcıları tarafından çıkarılan bir diğer oyun olan Slither.io, son günlerde birçok araştırmanın konusu oldu. Kısa zamanda trend olan,çok merak edilen bu popüler oyun nasıl oynanır? Slither.io oyununu hile ve skin yaparak oynamak isteyenlerin sayısı her an artıyor. Son günlerin gözdesi olan slither.io hakkında bilgi edinmek istiyorsanız yazımızı okumaya devam edebilirsiniz. Küçük bir top halinde başlanan ve büyümenin amaçlandığı Agar.io oyununun yapımcısı Thorntree Studios, geçtiğimiz aylarda yeni oyunu slither.io ile oyun severlerin karşısına çıktı.

25 Mart 2016’da yayınlanan oyun, ABD’de hem genel uygulama hem de oyun kategorisinde en çok indirilen uygulama olurken, Türkiye’de ise en çok indirilen 3. oyun olmayı başardı. Son zamanların en popüler oyunu olan Slither.io, web , iOS ve Android üzerinden oynanabiliyor. Fakat telefonlarda bazı sorunlar yaşanması ve oyunun sık sık donması sebebiyle kullanıcılar telefon uygulamalarını çok tercih etmiyorlar. Bir kullanıcı adı seçerek başlanılan oyun, aslında cep telefonlarındaki klasik yılan oyununa benziyor. Slither.io’da amaç ise yılanınızı büyüterek, Agar.io’daki gibi oyunun en iyilerinin yer aldığı “Top 10” listelerine girmek. Genel sıralamadaki durumunuzu ise ekranın sağ üst köşesinde yer alan “Leaderboard” bölümünden takip edebiliyorsunuz.