Xiaomi'den Yeni Akıllı Amiral Gemisi Telefonları Geliyor!

Xiaomi 2016 yılının ilk yarısında 3 adet yüksek özellikli akıllı telefon üretiyor...

Akıllı telefon üreticileri sürekli bir yarış içerisindeler en iyi en güçlü telefonu kendileri üretmek için. HTC'nin yeni modeli Nexus hazırlıklarıda buna dahil olmak üzere. Çin'li üretici Xiaomi de önümüzdeki pazarlarda iyice yer edinmek için son hazılıklarını yapmakta. Xiaomi'nin planları arasında yılın ikinci yarısında 3 adet yüksek donanımlı telefonlar üretmek.

Xiaomi'nin üretilecek olan akıllı telefonları Mi Note serisinin devamı Mi 5 versiyonu şeklinde.
5.7 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü ekranı ve Snapdrgon 820'den gücünü alacak 4GB'lık LPDDR4(RAM) yer alacak. 256GB'lık dahili depolama alanı seçeneğiyle modelin veri yazma ve okuma hızları UF S 2.0 teknolojisi yüksek bir şekilde gelecek.

Mi Note serisinin devamı olan telefon modeli Mi Note 2 Pro Snapdragon 821(823)'ten güç alacak. Modelde ise 6GB LPDDR4 Bellek (RAM) yer alıcak. Telefonun diğer özellikleri ise biribiriyle aynı fakat yüksek kapasiteli bir batarya ile gelmesi muhtemel.

Xiaomi'nin en son modelinin Mi 5S olacağı yönünde iddialar var. Bu cihazda ise önemli özellik ise ultrasonik parmak okuyusucu yer alacak. Bu parmak okuyucunun ne gibi özelliği olacak derseniz eğer cihazların çalışma mantığı gibi ses dalgalarının parmağa gönderilerek parmak izinin haritasını çıkarmasına dayanan bir teknolojidir. Xiaomi'nin akıllı telefonlarının henüz ne zaman pazara çıkacağı belli degil.

Xiaomi'nin 3 akıllı telefon modelini ve özelliklerini nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.