Sony Kameralı Kontakt Lens Geliştirdi!

Japon teknoloji devi pek çok insanın hayalini gerçeğe dönüştürmek üzere. Sony'nin kendiliğinden kameralı kontakt lens geliştirdiğini duyurdu. İşte tüm detaylar!

Teknoloji firmaları kullanıcıları ürünleri ile heyecanlandırmak için ellerinden geleni yapıyor. Daha önceden Google'un gözümüze lens olarak takılabilecek giyileibllir teknoloji alanında ürünü kullanıcıları heyecanlandırmıştı. Şimdi de Japon teknoloji devi Sony'nin kendiliğinden kameralı kontakt lens geliştirdiğini ve bu alanda patenti de aldığı ortaya çıktı.

Elbette ki bu ürünlerde kullanıcıların en büyük merakı cihazın gücünü nereden alacağı. Google'ın bunu bir anten yardımı ile çözeceği söyleniyor. Sony'nin de nasıl çözeceği henüz belli değil. Sony'nin bu teknolojisi gözümüzden komutlarla ortamda video kaydı ya da fotoğraf çekme imkanını bizlere kazandıracak. Kullanıcılar bu görüntüleri lenslerinden paylaşıp yine lenslerinde saklaayabilecekler. Bakalım Sony'nin bu yenilikçi ürünü ne zaman bizlerle buluşacak.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?