Spotify'da Önemli Yenilik!

Dünya'da en çok tercih edilen anlım müzik dinleme uygulaması olan Spotify mobil uygulamada ciddi tasatım değişikliğine gitti. İşte Spotify'ın yeni görünüşü!

Bilindiği gibi artık kullanıcılar müziklerini online müzik dinleme servilerinden dinliyorlar. Ve kullanıcıların en çok tercih ettiği online müzik dinleme servisi elbette ki Spotify.

Bu bağlamda Spotify kullanıcılarına pek çok yenilik sunuyor. Spotify iOS uygulaması için bugün küçük ama önemli bir değişiklik yaptığını duyurdu. Spotify'ın bu değişikliğine göre sol taraftan çekilerek açılan menü tamamnen alt bara oynatıcının altına konumlandırılmış. Dolayısıyla artık Spotify'da sol menü de kaldırılmış. Kullanıcılar bu alt bar sayesinde; Gözat, Müziklerin,Radyo ve Arama, sekmelerine kolayva ve hızlıca erişebilecek.

Belkide pek çok kullanıcı ilk başta ne var bunda diyebilir ancak Spotify'da ki sol menü kavramı uygulamanın hızına büyük etki ediyordu ve aslında kullanıcılara büyük bir zorluk çıkartıyordu. Zaten Spotify tarafınfan yürütülen teslerde alt bara yerleştirilen butonları daha işlevsel buldukları ortaya çıktı.

Şimdilik sadece iOS sürümüne gelen bu yeni özellik ilerleyen zamanlarda Android'e de gelecek. Son olarak Spotify'ın bu yeni güncel sürümü daha ülkemizde kullanılabilir değil.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?