Süper Mario Run Rekora Rağmen Hisseleri Kurtaramadı!

Kısa bir süre içerisinde iPhone'ların en çok satan oyunu olmayı başaran Süper Mario Run rekoru kırmış olsa da Nintendo'yu kurtaramadı..

App Store'un büyük rekor sahibi olan Süper Mario Run, Pokemon GO'nun indirilmelerini de geçti. Nintendo bildiğiniz üzere git gide büyümeyi amaçlamış bununla birlikte ilk günde sadece 40 milyon kez indirilmişti. App Store'un şimdiye kadar ki en çok satan oyunu olmayı başaran Süper Mario Run buna rağmen şirketin düşen hisselerini durduramadı.

Oyunun hisseleri piyasaya sürülmesinden bu yana %14 oranında değer kayberedek dikkat çekiyor. Şirketin Süper Mario Run oyunu için belirlemiş olduğu yüksek bedelin buna sebep verdiği düşünülürken Nintendo'nun oyunun diğer seviyelerinin açılması için oyunseverlerden 9.99 dolarlık bir ücret istiyor. Sadece 3 gün içerisinde 37 milyon kez indirilmesine rağmen Nintendo'ya sadece 14 milyon dolar kazandıran oyun mobil veri analizi şirketinin yapmış olduğu istatiğe göre 100 kullanıcıdan sadece 4'ü oyuna para ödüyor. Bunun dışında diğer oyuncular talep edilen ücreti fazla bulup Süper Mario Run oyununa 5 üzerinden 2 buçuk yıldız veriyor. Oyuncular genelde ek özellikler için satın alma yoluna gidiyor fakat popüler örnekler bile senede 1 milyar dolar kazandırıyor..

iPhone ve iPad için Süper Mario Run oyunu indirmek için buraya TIKLAYINIZ.
Android telefon ve tabletlere Süper Mario Run oyununu indirmek için buraya TIKLAYINIZ.
Peki siz Süper Mario Run oyununu oynamayı düşünüyor musunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.