Google Yeni Akıllı Saatlerini Duyurmaya Hazırlanıyor!

Google yetkililerin yapmış olduğu röportaja göre söylentiler doğru olup 2 farklı akıllı saat tanıtımı yapılacak..

Son zamanlarda hakkında fazlasıyla söylenti yapıldı. Bunları doğrulayan ise kendisi oldu. Google, yılın ilk aylarında iki yeni amiral gemisi akıllı saat tanıtımını gerçekleştireceğini duyurdu. The Verge ile yapmış olduğu röportaja göre Google iki akıllı saat ile karşımıza çıkacak. Bununla birlikte bu akıllı saatlerin Nexus telefonlar ve tabletler gibi benzer bir markaya sahip olması kuvvetle muhtemel. Anroid Wear ürün müdürü Jeff Chang yapmış olduğu açıklamada bu saatler için Pixel adının kullanılmayacağını söyledi.

Ayrıca daha önceki söylentilere göre akıllı saatlerden daha büyük olması beklenen Angelfish'in 43 çaplı ekrana, 14 mm inceliğe sahip olması bekleniyor. Kod adı Angelfish olan bu diğerlerine göre büyük olan akıllı saat GPS ve LTE bağlantılarını desteleyecek olup cihaz kalp atış hızını da görüntülemenize imkan sağlayacak. Angelfish kod adındaki saatin mat koyu gri renkle gelmesi bekleniyor.

Kod adı Angelfish olan saate göre daha küçük olan kod adı Swordfish olan saatin Pebble Time Round modeline benzemesi 10.6 mm inceliğinde, 42 mm çapta olacağı konuşulanlar. Bu akıllı saatin renk alternatiflerinde ise altın gül, titanyum ve gümüş olması bekleniyor.

Hatırlayacağınız üzere Google Wear departmanını güçlendirebilmek adına Cronologics’i satın almış gelecek ile ilgili planlarında önemli değişikliğe gideceğini vurgulaşmıştı.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.