Super Mario Run'a önemli güncelleme!

Super Mario Run'a önemli bir güncelleme geliyor. Apple App Store'daki bir yayına göre , ücretsiz güncelleme iOS ve Android için 29 Eylül'de sunulacak.

29 Eylül'de Super Mario Run'a yeni bir güncelleme başlıyor ve yeni bir dünya, yeni mod ve yeni oynanabilir karakter de dahil olmak üzere Nintendo'nun mobil platformunda yeni içerik yükleniyor. Super Mario Run'un "bugüne kadarki en büyük güncelleme", bir sabah erken saatlerde geldi. Pek çok oyuncu sürüm 3.0.4 güncellemesinin bu sabah itibarıyla indirilebileceğini fark etti. En büyük yeni eklemelerden biri oyuncularına "Daisy" (yeni oynanabilir karakter) bulmaya ve bunları listeye eklemeye çalışmak için oyuncuların üst üste 10 süper kısa ders çalışmasına izin veren "Remix 10".

Bir orman, bir gemi ve bir uçak gemisi de dahil olmak üzere "World Star" 'ta yaşayan yeni tam boyutlu içerikler var. Yeni özelleştirme öğeleri Remix 10 oynamakla elde edilebilir ve Toad Rally oyuncusu kendi Toad nüfusu "önemli ölçüde farklı" olan oyunculara karşı oynamaz böylece oyun düzeltilmiş.

Nintendo, oyun oynarken kendi müziğinizi her dinlediğinizde Mario ve oynanabilir arkadaşlarına kulaklık veren ince bir görsel ayrıntı da ekledi. Yeni güncellemeyle birlikte Super Mario Run bugün 12 Ekim tarihine kadar 9,99 ABD doları tam fiyatının yüzde 50'sinden daha düşük. Oyun yine de ücretsizdir ve oyunun içeriğini geri kalanının kilidini açan uygulama içi satın alma işlemi ile ilk dünyayı ücretsiz oynamanıza izin verir.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.