Apple Music, Spotify'in yarısı kadar büyük!

Apple Müzik hâlâ tabloların üzerine çıkmıyor ancak resmi abone söz konusu olduğunda Spotify'ın yarısı kadar büyük.

Apple'ın müzik akış servisinin patronu Jimmy Iovine, Billboard dergisine Perşembe günü yaptığı açıklamada şu anda 30 milyon aboneye sahip olduğunu açıkladı. 2015 yılının başında başlatılan haziran ayında rakamlar bildirildiğinden bu, 3 milyon artış oldu.

Bu, Haziran ayında bildirilen 27 milyondan fazla ve hizmet için her ay endüstri lideri Spotify'ı ödeyen 60 milyon olan abone sayısının yarısı kadardır. Buna ek olarak, reklam destekli ücretsiz hizmet katmanı için 80 milyonun üzerinde Spotify kullanıcısı kaydoldu. Apple, reklam destekli ücretsiz bir akış akışı müziği sunmuyor. Bununla birlikte, teknik titan, Apple Müzik'in bir defalık üç aylık ücretsiz deneme sürümünü sunmakta olup, Spotify'ın abonelerine sunmadığı bir şey budur.

Apple, müzik aktarım hizmetini Ekim ayı eserlerinde yeni bir reklamla yoğun bir şekilde tanıtmayı planlıyor. Apple'ın 12 Eylül Serisi 3'üncü Apple Watch'u çıkardığı sırada, Apple'ın saatlik 4G LTE standını yalnızca hücresel yeteneklere sahip olması Apple'ın Watch Series 3'ün kullanıcılarına bileklerinden 40 milyon şarkı sağladığı anlamına geliyor.

Apple Music yakında Apple Watch Series 3 modeline entegre edilecek ve Apple Music için oluşturulan yeni çalma listeleri otomatik olarak abonelerin Apple Watch Series 3 kronometreye sunulacak.

Peki siz Apple Music'i kullanıyor musunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.