SwiftKey İle Kopyala Yapıştır Farklı Bir Adıma Taşınıyor!

Kullanıcılar artık her işini akıllı cihazlardan hallediyor. Durum bu olunca küçük ekranlarda kopyala yapıştır yapmak bir hayli zor oluyor. SwiftKey bunun önüne geçiyor!

Akıllı cihazlarda bilindiği gibi kopyala yapıştır yapmak başlı başına sıkıntı. Sonunda bu duruma çare popüler klavye uygulaması SwiftKey ile çözüme ulaştı. İlk olarak Andorid'e sunulacak olan SwiftKey Beta ile kopyala-yapıştır geliştiriliyor!

Kopyala - Yapıştıra farklı bir adım olacak SwiftKey'in yeni Beta sürümünde son bir saat içinde kopyalanan tüm içerikler SwiftKey'in hafızasında tutuluyor. SwiftKey'in yeni uygulmasının Beta sürümünde kullanıcılara pek çok hassas ayar yapmasına ve klavyenin kullanıcılar tarafından daha da geliştirilmesine imkan tanıyor.

Klavyenin tüm ayarları ve kişiselleştirme seçeneklerinin de olduğu tamamen yenilen SwiftKey Hub'a tüm bu içeriklere ulaşmak ve kopyalama ve yapıştırmanın hafızada tutulduğu süreyi arttırmakta mümkün. Popüler klavye uygulamasının yeni sürümü olan SwiftKey'in Beta sürümünü bu linkten indirebilirsiniz.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?