Yeni Nesil Magic Keyboard Konseptleri Görücüye Çıktı!

Apple'ın yeni MacBook bilgisayarlarında kullanılacağı iddia edilen dokunmatik OLED panelli bir ekranla geleceği söyleniyordu.Dokunmatik panelli Konseptler görücüye çıktı!

Apple'ın yeni MacBook Pro modelinde dokunmatik OLED panel kullanacağı iddia ediliyordu. Apple'ın MacBook Pro'da kullanılacağı söylenen bu panelin Apple'ın yeni klavyesinde de kullanılacağı söyleniyordu. Alman Curved sitesinin paylaştığı görsellere bakılarak MacBook Pro'da kullanılacağı söylenen bu panel bu sefer Apple'ın bir klavyesinde görüntüleniyor. Martin Hajek tarafından tasarlanan bu yeni klavyede dokunmatik panel göze çarpılıyor.

Bu tasarım konseptinde dock'ta yer alan uygulamalar dokunmatik OLED panelde de görülüyor. Finder, Safari, Fotoğraflar, iTunes ve diğer pek çok uygulamanın yer aldığı bu dokunmatik panelde pek çok kontrolde bu panel üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Bu klavyede gri renk hariç uzay grisi ve iPhone 7'de geleceği konuşulan mavi renk seçeneği de görünüyor.

Şimdilik sadece iddia olan bu dokunmatik OLED panel bakalım Apple tarafından ilerleyen zamanlarda duyurulacak mı ?

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?