Tatile Giderken Yanınızda Olması Gereken 5 Teknolojik Alet!

Kısa veya uzun bir tatile çıkarken dijital dünyadan kopmamanız için tatile giderken yanınıza almanız gereken 5 teklnolojik aletler. Detaylar haberimizde...

Elektronik cihazlar hayatımızın öyle bir içine girdiki onlar olmadan belki bir saat bile duramıyoruz. Diyelim başımı alıp bir kır evine gideyim diyenler çok azdır. Bazen sinemaya gittiğimzde bile film çıkışına kadar tweetler, WhatsApp iletileri ve Facebook gönderileri geliyorken tatile çıktığınızı düşünecek olursak onlarca bildirimler gelecektir. Sizde tatile bile giderken teknolojik ürünlerinizden vazgeçemiyorsanız işte yanınıza almanız gerekenler.


Selfie Çubuğu


Tatillerin en olmazsa olmazlarından bir tanesinin selfie çubuğu olduğu, artık gün gibi aşikar. Selfie çubukları hayatımıza gireli yıllar geçti. Bazen gündelik bir eşya bile olarak taşıdığımız bu aparatı unutmamak için çantanızı iki defa kontrol edin!
Su Geçirmez Bir iPhone Kapağı


Yalnızca iPhone’lar için değil, tüm akıllı cihazlarınız için öneriyoruz: Deniz kıyısına gidenler, mutlaka su geçirmez bir kapak temin edin! Elektronik cihazlarımız, su konusunda ileri derecede hassaslar. Tatili kayıpsız bitirmek istiyorsanız, bu temini basit aparatı mutlaka yanınızda götürün.
Kindle


Bir Kindle veya benzer bir kitap okuyucu cihaz, siz teknoloji severlerin yanına alması gerektiğini düşündüğümüz teknolojik aletlerden biri. Ülkemizde yaz aylarının popüler kitabı “Sahilde Kafka”yı, sahilde Kindle’ınızla okumak, sizi diğer güneşlenenlerden farklı kılacaktır!
Yüksek Kapasiteli Bir Harici Batarya

Hepimiz biliyoruz ki, cihazlarımızın şarjı akıllı oldukları ölçüde az dayanıyorlar. Tatil beldelerinde ise cihazınızı her an her yerde şarj etme olanağı bulamayabilirsiniz. Bu nedenle yüksek kapasiteli bir şarj cihazını yanınıza almanızda fayda var.
Güç Dönüştürücüsü


Elbette ülkemizin birçok yerinde elektrik tesisatları standarttır. Ancak yurtdışı veya dengesiz elektrik bağlantıları olan lokasyonlar için mutlaka bir güç dönüştürücüye sahip olmalısınız. Yoksa ya şarjsız kalır ya da telefonunuzun dengesiz elektrik akımından zarar görmesine göz yummak zorunda kalırsınız.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.