Tesla, Müzik Piyasasına Giriyor!

Tesla sadece otomobil piyasasıyla yetinmek istemiyor. Elektrikli otomobil üreticisi Tesla, online müzik servisi için ilk adımı attı.

Görünen o ki Tesla kendi müzik servisini başlatmak istiyor. Tesla, kendi online müzik akışını başlatmayı düşündüğünü bildirdi. Otomobil üreticisi Tesla, yeni müzik girişiminde ilk adımı attı.Bir teknoloji sitesinde yayınlanan bir makaleye göre elektrikli otomobil üreticisi Tesla, kendi müzik yayın platformunu başlatmayı düşünüyor.

Tesla'nın hizmetinde Pandora benzeri kişiselleştirilmiş bir radyo önerisi de dahil olmak üzere birden fazla katman bulunabilir. Tesla'nın Spotify ile bazı pazarları için zaten bir anlaşması var ve aynı zamanda TuneIn'den programlama ve isteğe bağlı müziği Slacker üzerinden araç-içi gösterge tablosunda birlikte çalışıyor.

Tesla'nın müzik hedeflerine sebep olarak hizmet ve abonelik ücretleri olarak gösteriliyor. Hali hazırda Spotify ile süren bir anlaşması zaten var. Ancak kendi müzik servisini oluşturabilecek kapasitesi varsa elbette kendi servisini oluşturmak daha mantıklı olacaktır. Her ne kadar birbirinden uzak görünüyor olsa da araç içi eğlence sistemlerinin önemli olduğunu düşünecek olursak Tesla'nın bu adımı gayet mantıklı geliyor.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.