Tesla'nın CEO'su Yatırımcılara Rest Çekti!

Teknoloji dünyasına yön veren isimlerin başında gelen isimlerden biri olan Elon Musk sinirlenerek Tesla yatırımcılarına sert çıkış yaptı...

Tesla'nın ılgın CEO'su Elon Musk Tesla, SpaceX, SolarCity gibi dünya teknolojisine yön veren geleceği şekillendiren tepe yöneticisi konumunda olan Elon Musk Twitter hesabı üzerinden yazdığı bir cevapla yatırımcılara ateş püskürdü.

İngiliz haber ajansı Reuters'in Tesla yatırıımcılarının Tesla'nın yönetim kurulunda Elon Musk'ın yakın olmadığı bağımsız isimleri görmek istediklerini ve yatırımcıların Tesla'nın değerinin olduğundan Farklı gösterildiğini söylediği haberleri ile ilgili paylaşımda bulunan Elon Musk, 'Bu yatırımcı grubu Ford'tan hisse almalı. Onların yönetimi inanılmaz." diyerek yatırımcılara olan tepkileri dile getirdi.

Elon Musk, Tesla'nın halka arz edilmesine az bir süre kala yönetim kurulunda sadece eski çalışma arkadaşlarını tutması sebebi ile eleştirilerin hedefi oluyordu ve yatırımcılar bağımsız isimlerinde de Tesla içindeki yönetim kuruluna dahil olması gerektiğini söyledi. Musk, farklı isimlerin de yönetim kuruluna alacağının sözünü vermişti ancak yine de Musk paradan çok daha iyi teknolojiler üretmek istiyor.

https://twitter.com/Reuters/status/747943260115636224

Ne diyelim, dileriz ki en yakın zamanda yatırımcıların Tesla ile yaşadığı bu problem sona erir ve geleceğin otomobillerini üreten Tesla dünyayı değiştirmeye devam eder.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.