Titanfall'in Yeni Serisi Android ve iOS için Geliyor!

Titanfall'in yeni serisi mobil cihazlar için açıklandı. Gerçek zamanlı rekabet eden çok oyunculu bir mobil oyun ile farklı bir deneyim yaşamanız mümkün olacak.

Titanfall'un Android'e geleceğini söylersem, bahse girerim çok heyecanlı olurdun. NEXON Company'nin bize, Titanfall: Assault'u gerçek zamanlı rekabetçi bir çok oyunculu oyundur. Respawn Entertainment ile birlikte olduğunu söylersem ne olur? O halde nasıl hissedeceksiniz?

Los Angeles merkezli mobil geliştirici Particle City, Titanfall IP adlı Titanfall Assault adlı ikinci oyununu açıkladı. İlk çabasının aksine, kısa ömürlü CCG Titanfall Frontline, Assault gerçek zamanlı bir strateji oyunudur. Tamamen PvP tabanlı gibi görünüyor, ancak oyuncuların birimlerinin üzerinde ne kadar kontrol sahibi olacakları henüz belli değil.

Bugün şaşırtıcı bir duyuruda, Titanfall'un varlığı hakkında öğrendik: Saldırı. Pilotlar ve titanlardan oluşan bir ekip oluşturmak için odaklanan bir strateji oyunu gibi görünüyor. Kartlar, elbette, bu ekip binasında bazı işlevlere sahip olacaklar, ki bu ne yazık ki hepsi de şaşırtıcı değil. Nihai takımınızı bir araya getirmek için bu kartları topluyorsunuz ve yükseltiyorsunuz. Ekibinizi kurduktan sonra, onları diğer oyuncularla savaşa giriyorsunuz.

Açıkçası, bu duyuru hakkında duymaktan heyecanlı olduğumu söyleyemem. Oyunun fiyatlandırma modeli söz konusu olduğunda, Respawn Entertainment'ın Nexon'un daha inatçı eğilimlerinin bir kısmına hükmedebileceğinden içtenlikle umutluyum. Ancak, bugün açıklananlardan yalnızca çıkmak zorunda kaldım, evet, uygulama içi satın alma ile doldurulmuş gacha oyunu sona erebilirdi.

Yayın tarihi belirlenmemişken, şu anda geliştiricinin web sitesinde oyun için ön kayıt yapabilirsiniz. Kısacası Titanfall'ı bir süre beklemek zorunda kalacağız.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.