Transformers: The Last Knight'ın Fragmanı Yayınlandı!

Filmin her serisinin gişe rekorları kırdığı Transformers'in beşinci filminin son fagmanı yayınlandı...

Michael Bay2in yönetmenliğini üstlendiği Transformers serisi, Oscar adayı ilk film ve nispeten üçüncü film dışında eleştirilere maruz kaldığı yetmez gibi yerden yere vuruldu. Ancak Transformers hayranları hiçbir eleştiriye kulak vermeden yoluna devam etti. Bu sayede dört film nerdeyse dört milyar dolar gişe hasılatının sahibi oldu.

İki ay içinde üçünçü kez fragmanı yayınlanan Transformers Last Knight, bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Özellikle Akademi ödüllü oyuncu Anthony Hopkins'in katılımı ile filmin sihri doruğa çıkacak. Yayınlanan fragmanda Optimus Prime'ın can yoldaşı Bumblebee gerekse can düşmanı yeniden doğan hali Galvatron ile savaşı dikkat çekmekte.

Mark Wahlberg, Stanley Tucci, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, John Turturro ve Isabela Moner yapımın diğer dikkat çeken yıldızları. Bir ayrıntı daha mevcut: Yapım, Micheal Bay'in yapımcılık ve yönetmenlik görevlerini üstlendiği son Transformers filmi olacak. Elbette Bay'in çekilmesi seriyi sona erdirmeyecek, aksine yapımcı stüdyo şimdiden üç film için onay aldı bile. 230 milyon dolarlık bütçeye sahip The Last Knight, 23 Haziran 2017'de tüm dünyada gösterime girecek.

İşte Transformers'in fragmanı.

Siz Transformers hayranlarından mısınız?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.