Tukcell'den Kullanıcılarına Cep'ten 7 Milyon GB'lik Data!

Turkcell arefe ve ramazan bayram tatilinin uzun olması sebebiyle 4-7 Temmuz tarihleri arasında geçerli 7 milyon GB cepten data kullanımı sundu...

Turkcell yapmış olduğu kampanya ile kullanıcılarına 7 GB'lı data kullanımı 4- 7 Temmuz tarihleri arasında sunmuştu. Arefe ve bayram günleride dahil olmak üzere 4 gün boyunca 7 milyon GB data kullanarak bir rekora imza atan Turkcell kullanıcıları bayram boyunca 1,3 milyar dakika konuşurken 769 milyon kullanıcı SMS yoluyla bayramlaştı. Sesli ve göntülü konuşma uygulaması BİP'te en çok kullanılanlar arasında yer aldı.

Bayram tatilinin uzun olması sebebiyle Turkcell'lilerin en bu yılda en çok kullanılan data seviyesi rekor kırdı ve 7 milyon GB'ta ulaştı. En çok data kullanan ilk on il ise sıraladık İstanbul, İzmir, Muğla, Antalya, Ankara, Bursa, Balıkkesir, Kocaeli, Mersin ve Aydın oldu.

Turkcell kullanıcılarına bayram boyunca sevdikleriyle tam 1,3 milyar dakika konuşurken, 769 milyon SMS gönderdiler. Ses, SMS, data kullanımının en fazla olduğu ve iletişimin en fazla yaşandığı il ise yine İstanbul oldu.

Sizde Turkcell müşterisi misiniz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.