Twitter'a 140 saniyelik Video Geliyor!

Yeni uygulama içerik oluşturanların kitle yaratmasına ve korunmasına yardımcı olacak...

Bugunden itibaren içerik ekleyen kullanıcılar 140 saniyeye kadar videolarını Twitter'da paylaşabilecekler. Twitter bugün, Twitter platformunda içerik oluşturan popüler kişilerin hem hayranlarıyla iletişime girmelerine hem de kitlelerini korumalarına yardımcı olacak yepyeni bir uygulama geliştirdi. “Twitter Engage” adlı yeni uygulama; içerik oluşturacak ve kitleler üzerinde etkileri olan isimlerin, etkileşimlerini daha kolay takip etmelerini ve attıkları tweet’lerin nasıl etkileşimler yarattığını öğrenmelerini sağlayacak yeni çözümler sunacak.


Twitter’da etkili adlar arasından seçilenler, uygulama sayesinde doğrudan içeriklerini yükleyip bundan bir gelir elde edebilecekler.
Twitter ayrıca bugünden itibaren herkesin 140 saniyeye kadarki videolarını oluşturup paylaşabilecekleri ve özel olarak seçilen bir grup Viner’ların daha uzun Vine videolarına ilişkin beta testlerine başladığını da duyurdu. Vine aynı zamanda Twitter’ın “Amplify Open” programıyla Vine üzerinde para kazanma fırsatlarını da kullanıcılarına sunuyor.

Peki siz Twitter'ın 140 saniyelik video özelliğini nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.