Unlocked ve Verizon Galaxy S8 / Plus Bixby Geliştirmeleri, Haziran'da Güvenlik Düzeltme Eki Alacak!

T- Mobile'daki Galaxy S8 ve S8 Plus sahipleri , telefonları için yeni, ancak küçük, kablosuz güncelleme için sabırsızlanmalıdır...

Droid-Life , Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus için kablosuz olarak hazırlanan güncellemelerin şu an hem ABD hem de Verizon Wireless modellerine sunulduğunu bildiriyor. Her iki güncelleme de geçen hafta T-Mobile ve Sprint sahipleri için serbest bırakılan küçük yükseltmeleri Bixby'ye taşıyor. T-Mobile, Samsung'un Bixby dijital asistanının güncellenmiş bir sürümünü içereceklerini açıkladı. Kilitlenmemiş sürümler Haziran 2017 Android güvenlik güncelleştirmelerini de alıyor ve Verizon sürümleri SD kart istikrarında önceki geliştirmeleri alıyor.

T-Mobile'ın değişiklik günlüğü, bu Bixby güncelleştirmesinin içerdiği hakkında herhangi bir bilgi vermiyor. Maalesef, Mart ayı sonlarında Galaxy S8 ve S8 Plus'ı ilk duyurduğu Samsung tarafından sinirli olan uzun süredir beklenen sesli komut özelliğini eklemiyor. O olaydan sonra şirket ABD'de Bixby için sesli komut özelliklerinin Nisan ayının sonlarında piyasaya sunulmayacağını ve bu baharda bir süre sonra ekleneceğini itiraf etti. Daha yakınlarda, doğrulanmamış raporlar, bu özelliğin en geç Haziran sonuna kadar eklenmeyeceğini iddia ediyor .

Gizemli Bixby güncellemesinin yanı sıra, cihazlar için yeni T-Mobile yazılım güncellemesi, Mayıs 2017 Android güvenlik yamasının yanı sıra gelişmiş SD kartı istikrarını da sunuyor. Droid Life , bu güncellemenin Sprint kullanıcıları için de geçerli olduğunu belirtti.

Kayıt için, güncelleme için indirme boyutu 375.60 MB'dir. Galaxy S8 güncellemesinin sürüm numarası G950USQU1AQEF olacak ve Galaxy S8 Plus'ın güncelleme sürüm numarası olarak G955USQU1AQEF var. Bu tanıtım işleminin yeni başladığını unutmayın; bu nedenle bazı T-Mobile müşterileri, telefonlarında indirmek için birkaç gün beklemek zorunda kalabilirler.

Samsung Galaxy S8 Plans

Carrier Inclusions
Sprint
Sprint
  • 2GB Full Speed Data
Go
Verizon Wireless
Verizon Wireless
  • 3GB Full Speed Data
Call Verizon on
AT&T
AT&T
  • 1GB Full Speed Data
Go
T-Mobile
T-Mobile
  • 2GB Full Speed Data
Go
dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.