Vestel Venüs V3 5580 Özellikleri ve Fiyatı!

Vestel ailesine yeni katılan Vestel Venüs V3 5580 modeli ince çerçevesiyle dikkatleri üstüne çekmeyi başarıyor..

Vestel, akıllı telefon piyasasında kendine yer yapmak istiyor. Son olarak çıkarmış olduğu telefonun özellikleri ve tasarımından anlaşılacağı üzere yeni üyeleri ile daha fazla müşteriye ulaşmak istiyor. Hoş tasarımı ve Full HD ekranının yanısıra inceltilmiş çerçevesi ile dikkatleri üstüne çeken cihaz giriş seviyesindedir.

Vestel'in klasiklerden vazgeçmediğini görüyoruz. Her ne kadar artık yeni telefon modellerinde görmeye alışık olmasak bile Vestel, buna yer vermek istemiş. Kızılötesi teknolojisinin yanısıra FM Radyo bulunduran telefonun aslında radyo özelliğinin yer almasını sevdik.

8 çekirdekli işlemci ile kullanıcılarına güçlü bir deneyim sunmayı amaçlayan telefon 3 GB RAM'e sahip olup 3000 mAh batarya taşımaktadır. Fiyatına göre gayet iyi bir kameraya sahip olduğunu söylemek mümkün. Giriş seviyesi bir telefon için 16 megapiksel arka kamera ayrıca 3 adet LED flaş bulundurması oldukça etkileyici. Sadece bunlarla kalmayıp gelişmiş kamera seçenekleri de sunuyor. Öyle ki HDR, yüz algılama, panorama, otomatik odaklama sensörü gibi gelişmiş teknolojiler bulunduruyor.

Çift SIM desteği olan cihazın ön kapağında ise 5 megapiksel kamera yer alıyor. 32 GB deplama alanına sahip olan cihaz Android 6 Marshmallow yüklü olarak karşımızda. Vestel Venüs V3 5580'in fiyatı ise 899 TL. Genel olarak iyi özelliklerle donatılmış Vestel'in yeni üyesi alınmayacak bir telefon değil..

Peki siz Vestel'in yeni akıllı telefonunu nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.