Volkswagen Golf'u İade Ederken Uyanıklık Yapmak İstedi!

Almış olduğu aracı Alman devin kapısına arabayı soyarak götürmek istedi ama kabul edilmedi..

Volkswagen, geçtiğimiz günlerde fazlasıyla uyanık bir müşterisiyle karşı karşıya geldi. Müşterinin iade hayali alıştığımızın dışındaydı. Durum böyle olunca Alman dev kabul etmedi. ABD'nin Ohio eyaletinde bulunan Cincinnati'de yaşayan Joe Mayer, 2010 model dizel aracını iade etmek için mahkemeye başvurdu. Geri iade randevusundna önce ise araçta birşey bırakmadı desek yeridir. Görselde olduğu gibiaracı soyan Mayer, aracın geri aidesinin kabul edileceğini düşünüyordu ancak işler planladığı gibi gitmeyince yaptığıyla kalmış oldu.

Mayer aracın hava yastıklarını, aracın tüm kapılarını, arka bagaj kapağını, kaputu ve neredeyse herşeyi araçtan söküp çıkarmasına rağmen nasıl olduysa nasıl böyle birşey düşündüyse aracın VW'nin geri verebileceğini düşünüyordu. Ancak Volkswagen'in yaşanan dizel motor fiyaskosunun ardından oluşturmuş olduğu geri alım şartları düşündüğü kadar geniş olmadı.

Geri iadesi için gereken şartın sorunsuz bir biçimde çalışması olduğunu belirten Mayer'in yaptığı uyanıklık randevusunun iptal edilmese de ertelenmesine sebebiyet verdi. Bu ertelemenin de en büyük sebebi elbette geri alım şartlarına uymuyor olması. Volkswagen'in halen çalışan fakat parçası sökülmüş olan araçları teslim alıp aideyi kabul edip etmeyeceği henüz belli değil..

Sizce Volkswagen iadeyi kabul edecek mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.