WatchOS 3 Ve Fazlası Tanıtıldı!

Apple'ın WWDC 2016 etkinliği bilindiği gibi başladı. Apple WWDC etkinliğinde yeni iOS 10'ü ve çok daha fazlasını tanıttı. İşte WatchOS 3 ve fazlası!

Apple'ın ilk giyilebilir teknoloji ürünü olan Apple Watch bilindiği gibi kullanıcılar tarafından çok sevilmişti. Apple'ın ilk akıllı saati Apple Watch bilindiği gibi WatchOS işletim sistemiyle birlikte çalışıyor. Apple WWDC 2016 etkinliği kapsamında Apple Watch'ta çalışacak olan yeni işletim sistemi WatchOS 3'ü tanıttı.
Apple'ın WatchOS 3 tanıtımında aktardığı bilgilere göre artık programların yüklenme süreleri yedi kata kadar hızlandırıldı. Apple Watch'a WatchOS 3 ile birlitke yeni dock özelliği ve kontol merkezi ile Apple Watch artık çok daha güzel. WatchOS 3 ile birlikte mesajlara artık hazır cevaplar verilebilecek ya da el yazısı ile mesaj yazılabilecek.
WatchOS 3 ile birlitke artık Apple Watch'un yan tarafında bulunan düğmeye basılı tutulduğunda bulunduğunuz yerin yerel acil numarası aranıyor.
OS X'in Adı macOS Oldu!
Apple'ın bilgisayarlarında kullandığı OS X işletim sistemi artık tarih oldu. OS X'in yeni adı artık macOS oldu. macOS'in il sürümünün adı da macOS Sierra oldu. Yeni macOS Sierra artık çok daha gelişmiş. Mac' e uzun zamandır gelmedi konuşulan Siri nihayet macOS Sierra ile birlikte Mac'lere geldi. Mac'lere sunulacak olan Siri dock üzerinden açılabilecek. Yeni macOS Sierra ile birlikte bilgisayarınızın kilidi Apple Watch'ınızla birlikte açabileceksiniz. Ayrıca Universal Clipboard ile iPhona ya da iPad'inizden kopyaladığınız içeriği Macbook'unuza taşıyabileceksiniz.
Apple WatchOS 3 ve yeni macOS Sierra'yı sonbaharda çıkartacak.
sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?