WhatsApp Bilgisayara Nasıl İndirilir?

En popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'ı bilgisayarda nasıl kullanacağınızı anlatıyoruz.

WhatsApp hiç kuşkusuz dünyada en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biridir. Neredeyse tüm mobil platformalarda hizmet veren bu uygulama geçtiğimiz günlerde Masaüstü ve Laptop bilgisayarlar için kullanılabilecek versiyonu yayınladı.

WhatsApp'ın masaüstü sürümünü indirerek bilgisayarınızdan WhatsApp hesabınız üzerinden kişilerinize, mobil cihazınız üzerinde gerçekleştirebildiğiniz tüm işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Yükleme ve kurulum adımlarına geçmeden önce bazı bilgiler vermekte fayda olacaktır. WhatsApp bilgisayar sürümü Windows 8'in alt sürümlerinde çalışmamaktadır. Programı kullanabilmek için WhatsApp Web'de olduğu gibi QR kodunu okutarak giriş yapabilirsiniz.

Şimdi aşağıda WhatsApp Bilgisayar sürümünü nasıl bilgisayarınıza indirebileceğiniz ve daha sonra nasıl yükleyebileceğinizi anlatacağız.

Öncelikle WhatsApp Bilgisayar indir bağlantısına tıklayarak siteden WhatsApp kurulum dosyasını bilgisayarınıza indirin!

Bilgisayarınıza indirdiğiniz WhatsAppSetup.exe dosyasını açtığınız aşağıdaki gibi bir ekran karşınıza gelecek, karşınıza gelen ekranda telefonunuzdan WhatsApp'ı açarak QR koduu okutarak bilgisayardan WhatsApp'a giriş yapabilirsiniz.

whatsapp bilgisayar indir

Program ile WhatsApp'a giriş yaptığınızda akıllı telefonunuzdan ulaşabildiğiniz tüm kişilere masaüstü bilgisayarınızdan da ulaşabilirsiniz. Mobil telefonlarınızda kullandığınız tüm özellikleri WhatsApp Bilgisayar sürümünde de kullanabilirsiniz.

WhatsApp Bilgisayar sürümünü beğendiniz mi?