Windows 10 Mobile'a Parmak İzi Güncellemesi!

Microsoft'un mobil işletim sistemi olan Windows 10 Mobile geliştirilmeye devam ediyor. Microsoft Windows 10 Mobile'a parmak izi okuyucu desteği getiriyor! İşte detaylar!

Teknoloji devi Microsoft yeni mobil işletim sistemi olan Windows 10 Mobile'i her alanda geliştirmeye devam ediyor. Daha önce Windows 10 Mobile'e pek çok yeni özellik sunan Microsoft şimdi de sisteme parmak izi okuma desteği sunacak.

Windows 10 Mobile'in platformu için önemli yıllık güncellemeleri içeren paket bu yaz gelecek. Bu güncelleme ile birlikte Windows 10 Mobile'e çok önemli özellikler gelecek. Windows 10 Mobile'e bu güncelleme ile birlikte parmak izi desteği gelecek. Ayrıca bu güncelleme ile gelecek olan Windows Hello'da şu an Windows işletim sisteminde kullanılan aynı sürücü ve kodlarla gelecek.

Microsoft'un Windows 10 Mobile'a getireceği bu yeni özellikle ilgili Microsoft tarafından yapılan açıklamada cihaz üreticilerinin dahili parmak izi okuyucusu ya da Continuum'da olduğu gibi harici bir periferal'den yana tercihlerini kullanabilecekler. Ayrıca Wiindows 10 Mobile'de dokunmak ve kaydırma özellikleri de bu güncelleme ile desteklenecek.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?