iPhone 7 Plus Çift Kamera İle Geliyor!

Apple'ın merak edilen akıllı telefonları iPhone 7 ve iPhone 7 Plus hakkında her an yeni haberler geliyor. Uzun süredir dillendirilen çift kamera iddiası yeniden gündemde!

Apple'ın iPhıone modelleri bilindiği gibi daha çıkmadan pek çok özelliği sızdırılmış oluyor. Yatığı doğru tahminlerle kullanıcıların güvenini kazanan Ming Chi Kuo, Apple'ın yeni iphone-7/" class="tag-url tag-type-1" title="iphone 7">iPhone 7 Plus modeli ve iPhone 7 modeli hakkında yeni iddialarda bulundu.

Apple'ın Eylül ayında tanıtacağı ve pek çok kullanıcının merakla beklediği akıllı telefonlar olan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus, Kuo'nun iddialarına göre 3 GB RAM desteğiyle gelecek. Ayrıca RAM'lerin hızları da arttırılmış olacak. iOS sisteminin çok RAM kullanmadığını düşünürsek yeni iPhone modelleri deyim yerindeyse uçacak.

Ayrıca Kuo'nun iddiialarına göre daha öncelerden Plus modelleri kamera açısından yazılımsal olarak bir takım iyileştirmeler oluyordu. Yeni iPhone 7 Plus modelinde Apple bu sefer tasarımsal olarak bir takım değişikler yapacak. Yine 5.5 inç ekran boyutunda olacak olan iPhone 7 Plus çift kamera ile birlikte gelecek. Yine 4.7 inç büyüklüğünde gelecek olan iPhone 7 klasik iPhone çizgilerini bozmayarak tek kamera ile geleceği iddia ediliyor.

Apple'ın 17 yılın ardından ilk defa iPhone satışlarında zarar etmesinin ardından Apple'ın CEO'su açıklama yapmı ve yeni iPhone'lar hakkında yeni ayrıntılar paylaşmıştı. Tim Cook'a göre yeni iPhone'lar eski iPhone'lara asla benzemeyecek ve kullanıcılar yeni iPhone'ları çok sevecekler. Bakalım Tim Cook'un dediği gibi kullanıcılar yeni iPhone'ları sevecek mi ? Bunları Eylül ayında Apple'ın düzenleyeceği yeni etkinlikte tanıtacağı iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinin tanıtımının ardından göreceğiz.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?