Google Cardboard VR Başka Pazarlara Açılıyor!

Google'ın kağıttan sanal gerçeklik gözlüğü Cardboard VR kullanıcılar tarafından çok sevilmişti. Google kağıttan VR'ını dört yeni ülkede satışa sundu! İşte o ülkeler!

Google'ın Andorid etkinliğinde katılımcılara dağıttığı kağıttan sanal gerçeklik gözlükleri Google Cardboard VR'ı bilinidği gibi kullanıcılar tarafından çok sevilmişti. Bunun ardından Google, Cardboard VR'larını Amerika'da satışa çıkartmıştı. Kullanıcıların düşük fiyata sanal gerçeklik gözlük alma imkanı sağlayan Cardboard VR Amerika'da tanesi 15 Dolar iki tanesi 25 Dolar'a satışa çıkmıştı.

Google ucuz sanal gerçeklik gözlüğü Cardboard VR'ı Amerika harici pazarlarda satışa sunmakta çekingen davranıyordu. Google bu gözlüğü artık diğer ülkelerde de satışa sunmak için hamle yaptı. İlk olarak Fransa, Almanya, İngiltere ve Kanada'da satışa çıkacak olan Cardboard VR'ın fiyatı Almanya ve Fransa'da 20 Euro, Kanada'da 20 Kanada Doları ve İngiltere'de 15 Sterlin olarak belirlendi. Ayrıca sipariş vermek isteyen kullanıcılar kargo ücreti ödemiyor. Dileyen kullanıcılar da gözlüklerine Google Store'lara giderek sahip olabilecekler. Gözlüklerin Türkiye'ye gelip gelmeyeceği ise bilinmiyor.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?