Windows 10 Yükseltmeleri Can Sıkmaya Devam Ediyor!

Windows 10'un ilk çıktığından beri agresif yükseltme planı devam ediyor. Eski sürüm Windows kullanıcısı kullanıcıya canlı yayında Windows 10 yükseltmesi sürprizi!

Microsoft bilindiği gibi Windows 10'u ilk çıkarttığında eski sürüm Windows kullanıcılarına 1 yıl süreyle ücretsiz yükseltme hakkı vermişti. Microsoft'un ücretsiz yükseltme hakkı pek çok kullanıcıyı sevindirse de işin işleyişi kullanıcıların canını eğey sıkmıştı. Bir sabah uyandıklarında bilgisayarlarında Windows 10'a yükseltin uyarısıyla karşılaşan kullanıcıların bu kabusu hiç bitmesi. Görünüşe göre bu durum hiç bitmeyecek.

Profesyonel bir oyuncu olan Erik Flom bir oyunun tam ortasındayken ve diğer yandan da Twitch üzerinden canlı yayındayken Windows 10'un bilgisayarına otomatik olarak inip birden yüklenmeye başlamasına kötü bir şekilde tanık oldu. Bunun ardından kısa bir süre şok yaşayan Flom durumun şaşkınlığını üzerinden atınca Windows 10'a küfürler yağdırmaya başladı.

Bu durumun bir an önce tamamlanmasını dileyen Flom'un yaşadığı bu talihsizlik Microsoft'un izlediği Windows 10 Yükseltme programının ne denli yanlış olduğunu ortaya bir kez daha kymuş oldu. Hem de canlı olarak.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?