Windows 10 Mobile'e Bomba Özellik!

Microsoft'un çiçeği burnunda mobil işletim sistemi Windows 10 Mobile'e kullanıcıların çok seveceği bir özelliği getirmeyi amaçlıyor. İşte tüm detaylar!

Microsoft'un son yıllarda izlediği doğru politikalar sayesinde mobil işletim sistemi Windows 10 Mobile kullanıcılar tarafından çok sevilmişti. Yeni çıkan mobil işletim sistemi olan Windows 10 Mobile'i sürekli olarak geliştiren Microsoft Windows 10 Mobile'e yeni özellikler getirmeye devam ediyor.

Microsoft'un Windows 10 Mobile'e getirmek istediği o özellik kullanıcıların internette gezinirken tıkladığı Tweet ya da Facebook ya da diğer mobil uygulaması olan linkleri mobil uygulamada otomatik olarak açmaya yarıyor. Bir Rus blog sitesi olan OneTile'de yer verilen habere göre söz konusu bu özellik Microsoft'un Windows 10 Mobile'e getireceği en son yapıda sunulacak.

Hali hazırda kullanıcılar bu gibi linklere tıkladığında Microsoft'un Edge tarayıcısında açılıyor. Microsoft'un Windows 10 Mobile'e sunduğu bu özelliği Windows 10'a Xbox'a ve HoloLens'e getirip getirmeyeceği ise bilinmiyor.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?