Netflix'te Önemli Yenilik!

Popüler dizi ve film izleme servisi olan Netflix kullanıcılar için önemli sayılabilecek bir hizmeti devreye soktu. Peki Netflix'in o önemli özelliği ne? İşte detaylar!

Dünyanın neredeyse her yerinde kullanılabilen Netflix bilindiği gibi bu esnada ülkemizde de hizmete girmişti. Kullanıcıların yasal yollardan dizi ve film izleyebilecekleri en önemli servislerden olan Netflix bilinidği gibi çok veri tüketen bir servis. Ülkemizde ve bazı ülkelerde olmayan sınırsız veri hakkı olmadığı için kullanıcılar bu servisi kullanamıyor. Bu durumun farkında olan Netflix servisine getirdiği son güncellemeyle veri kullanımını sınırlandırma özelliğini getirdi.

Eğer ki sınırsız veri kullanma imkanınız varsa Netflix'in ayarlarını buna uygun ayarlayabilir ve servisten yüksek kaliteli ve çok veri tüketerek bu servisten yararlanabilecek.

Netflix'in bu hamlesi kullanıcıları oldukça memnun etti. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Netflix yetkilileri kullanıcıların veri tüketiminde son söz hakkına sahip olmalarının onlar için de en iyi çözüm olduğunu ifade ettiler. Bakalım ülkemizde bu servislerin yaygınlaşmasının önünde ki en büyük engel olan sınırlı veri hakkı ortadan kalkacak mı ?

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?