Xbox One S'in Özellikleri Göz Dolduruyor!

Oyun konsolu dünyasının iki önemli isminden birisi olan Xbox uzun süredir konuşulan 4K destekli yeni oyun konsolu Xbox One S'i tanıttı. İşte tüm detaylar!

Microsoft'un sevilen oyun konsolu olan Xbox'ın uzun zamandır konuşulan ve 4K desteği sunması beklenen yeni oyun konsolu Xbox One S adıyla çıktı. Microsoft Xbox One'ın daha ince daha güçlü sürümü olan Xbox One S'i resmen tanıttı. Los Angeles'ta düzenlenen E3 Fuarında oyunseverlerle buluşan Microsoft'un yeni oyun konsulu Xbox One S robot beyazı olarak adlandırılan beyaz renkle gelen Xbox One S, Xbox One'a göre yüzde 40 oranında daha ince bir kasa ile geliyor. Xbox One S'in daha öncelerden de konuşulduğu gibi 4K desteğiyle geliyor.

Xbox One S ayrıca HDR desteği sayesinde çok geniş bir renk aralığına sahip ve renk doygunluğunu da bünyesinde barındırıyor. Xbox One S'in elbette ki pek çok kullanıcı için önemli olan özelliği 4K Ultra HD desteği sunması ve Blu-ray disk oynatabilmesi. Xbox One S'in ön panelinde USB girişine ek olarak kumanda eşleştirme tuşu ve yeni kızılötesi bağlantı bulunuyor.

Microsoft Xbox One S'te pek çok radikal değişikliğe gittiği görünüyor. Microsoft yeni Xbox One S'in oyun kumandasında da ciddi yeniliğe gitti. Bluetooth destekli ve oyun konsoluyla aynı renge sahip olan oyun kumandasının arkasında dokulu tutma bölgeleri yer alıyor.

Microsoft'un yeni oyun konsolu Xbox One S'in 2 TB alana sahip modeli Ağustos ayında 399 dolardan satışa çıkacak. 1 TB modeli 349 dolardan satışa çıkacakken 500 GB'lık modeli ise 299 dolardan satışa çıkacak.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?