PlayStation 4 Neo Çok Yakında Geliyor!

Sony'nin yeni 4K destekli oyun konsolu PlayStation 4 Neo'nun çok yakında çıkacağı bilgisi yeniden PlayStation 4 Neo iddialarını canlandırmaya yettti! İşte tüm detaylar!

Bilindiği gibi Microsoft'un yeni nesil oyun konsolu Xbox One S geçtiğimiz hafta düzenlenen E3 Oyun Konferansı kapsamında görücüye çıkmıştı. Microsoft yeni Xbox One S oyun konsolunun ardından gelecek yıl içinde Project Scorpio'nun sözünü vermişti. Microsoft cephesinde bu gelişmeler devam ederken Sony cephesi sessizliğini korumuştu. Ancak gelen iddialara göre Sony'nin oyun konsolu PlayStation 4 baştan sona yenileniyor.
Sony oyunseverlerin karşısına bu yıl somuna kadar PlayStation 4 Neo ile çıkmaya hazırlanıyor. 2016'nın son aylarında satışa sunulması beklenen yeni PlayStation 4'ün çıkacağı pek çok yer tarafından doğrulandı. Hatta bazı ünlü alışveriş siteleri Sony'nin PlayStation 4 Neo oyun konsolunu daha çıkmadan 1000 dolar gibi komik ve gereksiz bir fiyat etiketiyle on satışa çıkarttı. Sony'nin yeni PlayStation 4 Neo'su elbette ki PlayStation 4'ten çok daha iyi olacak.
Oyunseverlerin elbette ki en çok merak ettiği şey PlayStation 4 Neo'nun ne zaman çıkacağı ? Bu konuda pek çok iddia bulunurken yeni oyun konsolun Ağustos ayında düzenlenecek olan Gamescom, Eylül ayında Tokyo Games Show ya da Ekim ayında düzenlenecek olan Paris Games Week kapsamında tanıtılması bekleniyor.
sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?