Xiaomi Mi Note 2 Görüntülendi!

Xiaomi’nin yeni akıllı telefonu Mi Note 2'nin görselleri ve özellikleriyle beraber lansman tarihi sızdırıldı...

Xiaomi'nin heyecanla beklenen yeni cihazı için artık sayılı günler kaldı. Geçtiğimiz yazın başından beri gelmesi beklenen Mi Note 2 ile ilgili sızıntı haberleri gelmeye devam ediyor. Elde edilen bilgilere göre Xiaomi CEO'su Lei Jun, Mi Note 2 serisinin üretimine başlandığının müjdesini veriyor.

Xiaomi Mi Note 2'nin oldukça üst düzey özellikler ve donanımla gelmesi bekleniyor. Xiaomi’nin üst düzey yöneticisi Lei Jun Mi Note 2 ile beraber başka sürprizin daha olacağını açıkladı. Yaptığı açıklama ile Mi Note 2 bekeleyenlerini 2 kat daha heyecanlandırdı. Neyseki akıllı telefonun tanıtımına kısa bir süre kaldı.

Xiaomi Mi Note 2 özellikleri ise 5.7 inç 1440x2560 çözünürlüğe sahip çift tarafı kavisli AMOLED ekranının yanı sıra Snapdragon 821 yonga setinden güç alması bekleniyor. Aynı zamanda arka kapağında 16 megapiksel çif kameraya yer veren Xiaomi 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı ile gelmesi muhtemel özellikleri arasında yer alıyor.

Son alınan bilgilere göre Weibo üzerinden sızdırılan görselde cihazın oldukça ince olduğu gözler önüne seriliyor. Xiaomi Mi Note 2'yi 25 Ekim tarihinde lansmanını gerçekleştirmesi bekleniyor.

Xiaomi’nin Mi Note 2'nin ince tasarımını nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.