Xiaomi MIUI 8'in Eli Kulağında!

Geçtiğimiz yıllarda tasarımı ile büyük gelişmeler yapan ve bunlarla gündeme gelen Xiaomi yeni bir sürüm ile karşımızda. Ayrıntılar haberimizde.

Xiaomi geçtiğimiz yıllarda çıkarmış olduğu telefonlarla sesini duyurmayı başardı. Telefonlarda kullandığı MIUI arayüzü sayesinde ilgi odağı haline gelen telefonun yeni sürümü MIUI 8 sonunda gün yüzüne çıktı. Çin menşeli Xiaomi kendi üretimi olan Android telefonlarda MIUI ROM'una yer vermesiyle kullanıcılardan büyük bir beğeni toplamıştı. Firma bu kez ROM'unu diğer firmaların Android telefon yahut tablerlerin de yüklemesine de imkan vermişti.

2015 yılında büyük güncellemeler ile karşımıza çıkan Xiaomi bu kez hız konusunda rakiplerini geçmenin hedefinde. MIUI 7'nin performansından yola çıkarak MIUI 8 ile rakiplerine göz dağı veren Xiaomi bakalım bu cihazda istediği başarıyı elde edebilecek mi? Bizde merakla bekliyoruz. MIUI 8 ROM'unda 7'ye göre animasyonu bol ve sade bir tasarım yer alıyor. Muhtemelen MIUI 8 cihazına Android 6.0 Marshmallow eşlik edecek. Akabinde MIUI 8'e Android N sürümün yer verilmesi durumuna sıcak bakılmıyor.

Peki siz Xiaomi'nin bu kez başarılı olabileceğini düşünüyor musunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.