Xiaomi'nin 4K Aksiyon Kamerasında Bize Neler Sunacak!

Xiaomi'nin Yi 4K aksiyon kamerası önümüzdeki günlerde tanıtımı yapılması bekleniyor ürünün özelliklerini sizlerle paylaştık...

Xiaomi'nin fiyatı ve performansıyla kullanıcılarını memnun etmeyi hedefleyen aksiyon kamerası Yi 4K adındaki aksiyon kamerasını önümüzdeki ay tanıtımı yapılacak. Yi 4K kameranın şimdiden özelliklerii netlik kazandı. Ayrıca Yi 4K ile GoPro Hero 4 Black modeline göre daha gelişmiş sensör ve özelliklerle gelmesi bekleniyor. Çift çekirdekli Ambrella A9SE75 işlemcisinden güç alacak olan kameranın sensör birimini Sony üstlendi.

4K için daha gelişmiş sensör ve video 155 drecelik çekim açısına sahip 12 megapiksel çözünürlüklü Sony IMX377 kamera sensörünün eşlik edeceği 2.19 inç büyüklüğünde 640x360p çözünürlüklü ekranının yanı sıra 1.400 mAh kapasiteli bataryası ile 110 dakika boyunca 4K/30fps aralıksız video kaydı. Blutooth bağlantısı 3 eksenli gyro,çigt mikrofon ve düşük güç tüketimi Wi-Fi ve 4K yavaş çekim Yi 4K'yı öne çıkaran özellikleri. Peki siz Yi 4K'nın özelliklerini nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.