Zenfone 3'ün Ne Zaman Çıkacağı Belli Oldu!

Bilgisayar devi Asus'un yeni amiral gemisi Asus Zenfone 3'un tanıtılacağı tarih ve Zenfone 3'ün özellikleri belli oldu. Asus'un amiral gemisi Zenfone 3 hakkında detaylar!

Asus Zenfone serisiyle oldukça başarılı satışlar elde ediyor. Asus'un merakla beklenen yeni amiral gemisi Zenfone 3'ün ne zaman tanıtılacağı Asus'un basın mensuplarına gönderdiği özel davetiyelerle belli olmuş oldu! Asus'un yeni amiral gemisi Asus Zenfone 3 ve yeni Zenfone akıllı telefon ailesi 30 Mayıs'ta tanıtılacak.

Bilinidği gibi bu ayın sonunda yani 31 Mayıs tarihinde Computex Fuarı var. Asus'un yeni Zenfone 3 ve Zenfone ailesini Computex Fuarı öncesinde tanıtması bekleniyor. Ayrıca Zenfone 3'ün özellikleri de belli olmuş durumda. Asus'un yeni amiral gemisi Zenfone 3 5.5 inç boyutunda ekranla birlikte Full HD çözünürlükle geliyor. Zenfone 3 bu sefer gücünü Intel yerine 6 çekidekli Snapdragon 650 işlemciden alacak. Zenfone 3 ayrıca 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanıyla gelecek. Zenfone 3'ün kamerası da kullanıcıları tatmin edecek türden. 12 megapiksellik bir ana kamera bulunduran Zenfone 3, 8 megapiksel çözünürlüğünde bir ön kamera ile geliyor. Zenfone 3 Android 6.0 Marshmallow ile gelmesi bekleniyor.

Asus'un bu tanıtımda uzun zamandır dokunmadığı tablet serisini de yenilemesi bekleniyor. Asus Zenfone 3 ile birlikte yeni ZenPad tablet ve yeni nesil ZenBook dizüstü bilgisayarının tanıtımını da gerçekleştirebilecek. 30 Mayıs'ta düzenlenecek etkinlikte Asus rakipleri gibi kendi özel VR gözlüğünü tanıtıp tanıtmayacağı bilinmezliğini koruyor. Bakalım Asus'un etkinliğinde bizleri ne gibi sürprizler bekliyor olacak ?

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?