WhatsApp'a Kalın ve İtalik Yazı Özelliği Geldi!

WhatsApp'a gelen son güncelleme ile artık kalın, italik ve üstü çizik yazı yazabilirsiniz.

Sosyal medyanın en popüler uygulaması olan ve telefonlarımızın artık vazgeçilmez bir parçası olan WhatsApp son güncellemesiyle daha iyi bir hale getirildi. Kalın ve italik olarak mesaj gönderebilmeniz için güncelleme alan WhatsApp'ta arkadaşlarınızla mesajlaşırken daha hoş bir görüntü elde edebilirsiniz.

Mesajlarınızdaki bir kısmı kalın yani bold olarak yazmanıza imkan sağlayan yeni güncellemeden faydalanmak için uygulamayı güncellemeniz gerekiyor. WhatsApp uygulamasının son sürümüne bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Bold yazmak için (*) sembolün kullanmanız italik yazmak için (_) sembolünü kullanmanız gerekiyor. Mesela diyelim ki teknoce yazısını bold olarak yazacaz. Bunun için *teknoce* yazıp göndermeniz yeterli. Mesajınız gittikten sonra karşı tarafa bold olarak gidecektir. _teknoce_ şeklinde yazarsanız da italik bir yazı şeklinde gönderebilirsiniz. Üstü çizgili yazı yazmak için ~teknoce~ şeklinde yazmanız yeterli olacaktır. Tüm bunların dışında güncelleme ile tüm cihalara yeni mesajları gelen bildirim üzerinden yanıtlamanıza olanak tanıtmaktadır.

Aynı zamanda bu güncelleme birden fazla sohbeti aynı anda arşivlemenize yardımcı oluyor. Birden fazla mesaj seçip silmenize, arşivlemenize ve sessize almanıza imkan sağlayan güncelleme şimdilik Android cihazlar için yayınlandı fakat önümüzdeki günlerde Windows Phone ve iOS platformuna da bu güncellemenin gelmesi bekleniyor.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.