Yahoo Bu Kez Rekor Bir Fiyata Gidebilir!

Yoluna tek başına devam eden ve yıllardır bir inişli bir çıkışlı olan Yahoo'nun satılacağı konuşuluyor.

Bir türlü istediğini yakalamayan Yahoo bildiğiniz üzere internet dünyasının en eski isimlerinden. En köklü markalardan biri olan Yahoo'nun yine satılacağı konuşuluyor. Yine diyoruz çünkü daha önce de çok kez satılacağı yazıldı çizildi ancak Yahoo tek başına yoluna devam etti. Daha önce Microsoft dahil pek çok büyük firma tarafından satın alınmak istenen fakat yoluna tek başına devam eden Yahoo bu kez pes edecek gibi görünüyor.

ABD'nin en prestijli şirketlerinden biri olan Verizon, Yahoo'yu 5 milyar dolara satın almak istiyor. Telekomünikasyon devi olarak bilinen Verizon, Yahoo'yu bünyesine ekleyerek internet hizmetlerini ve emlak girişimlerini buradan yapmayı planlıyor.

Bunların hepsi şimdilik söylentilerden ibaret olsa da ateş olmayan yerden de duman çıkmaz. Yahoo daha önce yeniden yapılandırıldı ancak istediği başarıyı tam anlamıyla elde edemedi. Bahsi geçen Verizon'un satın alım sürecinin devam ettiği söyleniyor. Şimdiye kadar tek başına devam eden Yahoo pes edip bir başka devin kanatları altında yoluna devam edilir mi bilinmez. Bunu zaman gösterecek.. Peki siz Yahoo'nun bu durumu hakkında ne düşünüyorsunuz? Satılsa daha mı iyi olur?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.