Pokemon GO'nun O Açığı Yakalandı!

Yükselişe doğru durmadan tırmanan Pokemon GO'nun açığını FrozenAquaCat adındaki YouTuber buldu.

7'den 70'e herkesin severek oynadığı hatta henüz resmi olarak yayınlanmayan oyun inanılmaz büyük bir kitleye hitap ediyor. Mobil dünyasında kırılması güç olan rekorları bile kırmayı başardı. Sürekli sunucularına saldırı gerçekleştiriliyor ancak bu öyle bir durum değil. FrozenAquaCat kullanıcı ismine sahip olan YouTuber oyun ile ilgili ilginç bir açığı oynarken keşfetti.

Oyunda yakınındaki pokemonu istediği başka bir pokemon ile değiştirebiliyor. Bu açığı yakalayan YouTuber konu ile ilgili video eklemeyi de ihmal etmedi. Basit bir pokemonu en ender yakalanan pokemonlardan birisi olan Zapdos olarak göstermeyi başaran kullanıcı işte bu anı aşağıdaki videoda görüntülemiş.


Yazmış olduğu ufak bir python kodu ile Android emülatörüne müdahale eden kullanıcı bu açığın ise sadece bir görüntüden ibaret. Yani her ne kadar Pokemon görüntüde var gibi görünüyor olasa da yakalamaya çalıştığınız zaman pokemon ile programdaki pokemon aynı olmadığı için oyun sunucuları otomatik olarak kapanıyor. Ne olursa olsun tam anlamıyla çalışma göstermiyor olsa da bugüne kadar ki en ilginç açıklardan biri.

Peki sizde Pokemon GO oynuyor musunuz?

Pokemon Go Android için Buradan İndirebilirsiniz.

Pokemon Go iPhone ve iPad için Buradan İndirebilirsiniz.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.