Yandex, 23 Nisan Çocuk Bayramını Es Geçmedi!

Yandex, hem ana sayfasında hem de popüler navigasyon uygulamasında yapmış olduğu çok özel çalışmalarla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nnı kutluyor...

Önemli günleri es geçmeyen Yandex ana sayfasında 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı'na özel bir logo ile bayramı kutluyor.

Yandex'in logosunu tıklayan kullanıcılar Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk dünya çocuklarına armağan ettiği Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı ile ilgili içeriklere kolaylıkla ulaşacaksınız.

İnternet kullanıcılarını çocuk hayal gücüyle renklenen dünyayı keşfetmeye davet eden Yandex'in 23 Nisan özel logosu, Yandex Türkiye çalışanlarının çocuklarının yaptığı çizimlerden çıkarak yola çıktı.

Ülkemizde Yandex denince aklımıza gelen isimlerin başında gelen Yandex Navigasyon 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı unutmadı. Varış noktasına rota oluşturmak için uygulamayı açan kullanıcılar sevimli çocuk sesinden "Rota oluşturuldu, 23 Nisan'da mutlu yolculuklar dilerim" mesajı ile karşılaştı.

Yandex Türkiye kullanıcılarıyla paylaştığı bu sürpriz çalışmaların yanı sıra, sosyal medya sayfalarında yer verdiği mesajlarla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.


Siz Yandex'in yapmış olduğu jesti beğendiniz mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.