Yeni Apple TV Çok Güçlü Olacak!

Apple'ın televizyonun geleceği bu cihazda şekilnde tanıttığı yeni nesil uygulama destekli Apple TV'nin yeni nesili artık çok daha güçlü olacak! İşte tüm detaylar!

Geçtiğimiz günlerde Apple'ın sesli asistanı olan Siri'yi çok daha geliştirerek rakipleri olan diğer sesli asistanların çok daha önüne geçmek için hazırlıklarını hızlandırdığı yönünde haberler yapılmıştı. Apple'ın çok daha iyi hale getirmek istediği sadece Siri değil ayrıca yeni nesil Apple TV'de eskisinden çok daha güçlü olacak.

Apple'ın yeni nesil Apple TV modeli bilindiği gibi geçtiğimiz yıl sil baştan yenilenmiş ve yeni nesil Apple TV'ye Siri ve dokunmatik panelli kumanda desteği gelmişti. Apple'ın, Apple TV'ye sunmuş olduğu Siri desteği kullanıcılar tarafından çok sevilmişti. Bazı kullanıcılar Apple TV'yi sadece ev rahatlığında Siri kullanmak için satın almışlardı. Apple'ın gelecek hamlesi ise üzerinde üzerinde kendi mikrofonu ve hoparlörü bulunan cihazda çok daha geliştirilmiş Siri entegrasyonu olacak. Bu cihazda Siri çok daha karmaşık ve uzun sorulara cevap verebilecek.

Apple'ın bu fikir üzerinde geliştirmeleri çoktan tamamladığı ve iOS 10 ile birlikte pek çok yeniliğnide tanıtılacağı WWDC etkinliğinde kullanıcıların beğenisine sunulacağı konuşuluyor. Bakalım Apple bu yeni ürününü Haziran ayında düzenlenecek olan WWDC 2016 etkinliğinde tanıtacak mı ?

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?