Yeni Mesajlaşma Uygulaması SNOW Geliyor!

Messenger ve Snapchat uygulamasının birleşimi diyebildiğimiz yeni eğlenceli mesajlaşma uygulaması SNOW şimdiden kullanıcıların beğenisini kazandı...

Hayatımıza akıllı telefonların girmesi ile birlikte SMS tarihe gömülüyor gibi. Artık mesajlaşmaların yerine internet uygulamalarının üzerinden mesaj uygullamalarını kullanıyoruz. Her ne kadar bu mesajlaşma uygulamaları içinde WhatsApp, Viber ve Line gibi servisler en çok kullanılan uygulamalar olsa da, geliştiriciler değişik fikirlerle mesajlaşma uygulamalarını geliştirerek kullanıcılarına sunmaya devam edecek.

Normal mesajlaşma uygulamarından arklı olan SNOW adındaki mesajlaşma uygulaması. Diğer mesajlaşma uygulamalarından farklı olan sadece sohbet veya bilgi alışverişi değil eğlenceyide hedefliyor.

SNOW anlık mesajlaşmanın dışında arkadaşlarınıza anlık birbirinden eğlenceli yüz efekti olan video fotoğraf gönderebilecekler. Yakın zamanda SNOW'a GIF desteğinin geleceğinide kullanıcılarına duyuralım.
Baştada dile getirdiğimiz gibi SNOW Snapchat, Facebook ve Messenger birleşimi demiştik. SNOW ugulamasında Snapchat'e benzer bir bölümde yaptığınız paylaşımlar 24 saat içerinde otomatik olarak siliniyor.

Peki sizde SNOW mesajlaşma uygulamasını kullanıyor musunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.