YouTube Go Uygulamasıyla İnternetsiz Video İzleyin!

Geçtiğimiz yıl duyurulan YouTube Go uygulaması Hindistan'da kullanıma sunuldu. Bununla birlikte artık kullanıcılar Youtube videolarını internetsiz izleyebilir.

YouTube videoları bu sistem sayesinde bir FTP sunucusu olarak işlev görecek. Hindistan'da geçtiğimiz yıl duyurusu yapılan uygulama ile birlikte Youtube üzerinden internetsiz video izleyebilirsiniz. Bulmak istediğiniz videoyu izleyin ve tadını çıkarmak için yeni videolar keşfedin..

İzlemeye veya kaydetmeye karar vermeden önce video önizleme yapın. Video MB boyutlarını seçerek verilerinizi kontrol edebilirsiniz. Yavaş bir bağlantınız olduğunda bile arabellek olmadan videoları kaydedin ve izleyin. Verileri kullanmadan videoları aileniz ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

  • YouTube Go'nun harika bir çalma özelliği olacaktır.
  • Uygulamanın yardımıyla, kaydedilen videoyu indirebilir ve başkalarına paylaşabiliriz.
  • YouTube Go, yükleme özelliklerini sunacak; bu, YouTube'da video yükleyebileceğiniz anlamına geliyor.
  • YouTube Gouygulamasında kaliteyi ve biçimleri ayarlayabilirsiniz
  • YouTube Go, 3d videoların özelliklerini kanıtlıyor
  • YouTube'da 360 derece video izleyebilirsiniz.
  • Kendi YouTube kanalınızı oluşturabilirsiniz.
  • YouTube'da canlı akışın keyfini çıkarabilirsiniz.

YouTube Go, kullanıcıların çevrimdışı görüntüleme için videoları kaydetmesine olanak tanır ve böylece kalite ve dosya boyutu üzerine bir seçenekte sunmaktadır. YouTube Go, YouTube'un bu yılın başlarında Hindistan'da ilk başlattığı Akıllı Çevrimdışı özelliğini temel alıyor. Uygulama, Yeni Delhi'de düzenlenen "Hindistan'da Google" etkinliğinde Google tarafından duyuruldu.

Şuan ülkemizdeki Google Play'de yer almıyor. Sadece Hindistan'da yaşayanlar için sunulan bir özellik olup Google Play'de yer almasını beklemek istemeyen hemen kullanmak isteyen kullanıcılar APK aracılığıyla indirme işlemini yapabilirsiniz.

Youtube Go uygulamasının APK dosyasını indirmek için buraya TIKLAYINIZ.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.