Galaxy S8'in Sesli Asistanı Hello, Siri'ye Rakip Olacak!

Samsung'un Galaxy S8 modelinde kullanacağı sesli asistanı Bixby ile ilgili detaylar gelmeye devam ediyor. Bixby için alınan Hello patentinin ne işe yaracağı haberimizde.

Uzun zamamndır Samsung'un sesli asistan işine girmesi bekleniyordu. Fakat Samsung geç olmasına rağmen sesli asistan işine adım attı, Galaxy S8 modelinde Bixby'ye yer verdi. Samsung'un yeni akıllı telefonu Galaxy S8 üzerinde çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini ve Bixby adındaki sesli asistanında Hello komutu ile çalışacağı son alınan patent ile kesin gözüyle bakılıyor.

Avrupa'daki Fikri Mülkiyet Ofisi'nde Samsung'un Hello adında patentini aldığı belirlendi. Alınan patente göre Samsung Hello ile bilgisyarların mobil cihazkarın içeriğine erişebilecek, düzenleyebilecek ve etkileşimde bulunabilecek. Aynı zamanda Samsung Hello ile hava, müz,ik, eğlence, seyahat, bilim, sosyal haberler, iletişim alanlarında kullanıcı tercihine göre kişiselleştirilmiş özellikleri sunacak. Apple'ın sesli asisanı Siri'ye "Hey Siri" diyorsak Samsung'un Bixby'sine Hello deyip etkileşim kurabiliriz.

Sizce Bixby Siri'yi tahtından indirebilecek mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.