Zarif Yeni Şeffaf Bir Google Feed Bölmesi Geliyor!

Görünüşe göre Google, android cihazlarda Google Feed'in yeniden tasarımını kısa süre içinde sunacak...

Google Feed'i (daha önce Google Asistan olarak da bilinir) ilk önce Android 4.4 KitKat ile Nexus 5 üzerine piyasaya çıktığından beri aynı tasarıma sahip. Google Asistan Launcher'ı kullanıyorsanız, en soldaki bölüme hızlıca hızlıca kaydırmak, çoğunlukla beyaz renkli Google kartları beslemesini ortaya çıkaracaktır. Elbette Google, tasarımı yıllar geçtikçe hafifçe değiştiriyor ancak feed'in oldukça büyük bir yeniden tasarımını görmek üzereyiz.

Reddit kullanıcısına göre Google, Google Feed için şeffaf, sekmeli bir düzen test ediyor. Yeniden tasarımın ekran görüntüleri yukarıda bulunabilir.

Bu yayına eklenen resimlerde de görebileceğiniz gibi, yeni ve geliştirilmiş Google Feed cihazın duvar kağıdını renklendirilmiş bir yer paylaşımı ile gösteriyor; bu da oldukça şık görünüyor. Hava durumuna, hesap makinesine ve daha fazlasına erişebileceğiniz birkaç simge ile artık en önemli Google kartlarına erişmeye devam edeceksiniz. Sağ üstteki küçük kutu simgesine tıkladığınızda, Yakıt İkazı uyarısı ve park yeriniz gibi bilgileri gösteren Yaklaşan bir bölüm sizi bulacaktır.

Ekran görüntüleri, mayıs ayında 2017 Android güvenlik yamasıyla birlikte Android kurulum numarası N2G47O'nun bulunduğu potansiyelsiz, pürüzsüz Pixel XL'den alındı.

Bu tasarımın son bir kaç hafta içinde birkaç kez gördük, ancak artık Google, tüm Android kullanıcılarına sunmadan önce yeniden tasarımı test ediyor gibi görünüyor. Kesinlikle harika görünüyor, ancak farklı hissedebilirsiniz.

Bu yeniden tasarlanmış düzeni henüz aldınız mı? Eğer öyleyse, bize bildirin!

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.