Android N'in Çıkış Tarihi Belli Oldu! Android N Ne Zaman Geliyor!

Google'ın mobil işletim sistemi olan ve dünya gelenince pek çok cihazda kullanılan Android'in yeni sürümü Android N'in ne zaman çıkacağı belli oldu! İşte o tarih!

Andorid'in yeni sürümü olan Andorid 7.0 yani Andorid N ile ilgili her gün yeni haberler çıkıyor. Google tarafından önümüzde ki aylarda tanıtılması beklenen Andorid N'in çıkış tarihi yetkili bir isim tarafından açıklandı.

Google mühendislerinden olan Dave Burke Andorid N hakkında üstü kapalı bir tarih bilgisi bilgisi paylaştı. Burke tarafından paylaşılan bu tarih 2016 yılının yaz sonunu işaret ediyor. Burke Android N hakkında daha fazla detay vermedi.

Google'ın geçmişte ki Andorid sürümlerinin dağıtımlarına baktığımızda yeni Android'lerin Eylül ve Ekim aylarında ilk olarak Nexus cihazlarında kullanıldığını görüyoruz. Görünüze göre Google'ın Andorid N planı da bu şekilde işleyecek.

Andorid N'in bu sene çok daha erken ve çabuk dağıtılacağı görünüyor. Çünkü Google bu sene Android N'i çok daha erken sürede geliştiricilere geliştirici sürümlerini dağıtmaya başlamıştı.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?