Netflix'in Hız Testi Servisi Fast.com Kullanıma Açıldı!

Kullanıcıların internet servislerinin indirme, yükleme hızlarını ve pinglerini ve pek çok şeyleri öğrendikleri hız testi servislerine Netflix'in fast.com'u da eklendi!

1 Nisan tarihinden itibaren bilindiği gibi ülkemizde mobil bağlantı alanında 4.5G'ye geçiş yapmıştık. Bunun ardından pek çok vatandaşımız ülkemizde kullanıma giren bu bağlantının hızını test etmeye başlamıştı. Ülkemizde olduğu gibi dünyada da hız testi denilince aklıma gelen ilk servis elbette ki SpeedTest'in son zamanlarda popülerliği bir hayli arttı. SpeedTest'in bir o kadar basit ancak bir o kadar da reklamlı olan arayüzü kullanıcılarıc başka arayışlara sevk etmişti.

Dünya genelinde kullanıma açılan ve dünyada çok popüler olan video oynatma servisi Netflix'in kullanıma sunduğu yeni hız testi servisi Fast.com kullanıcıların pek çok alanda beğenisini kazanacak gibi duruyor.

Nedir Bu Fast.com ?

Netflix'in kullanıcılar için yeni sunduğu servis olan Fast.com SpeedTest'e göre çok daha hızlı ve pratik olmasının yanında tamamen reklamsız ve basit arayüzüyle kullanıcıların tarafından çok sevilecek gibi görünüyor. Kullanıcıların Fast.com'u kullanmaları da bir o kadar basit. Fast.com sitesine girdiğinizde karşımıza yukarıda bahsettiğimiz bu özellikler karşılıyor. Son derece hızlı yüklenen Fast.com sade ve basit arayüzüyle bizleri karşılıyor. Kullanıcıların hız testini başlatmak için buton arayacağı sitede testin başlatılması için bir buton bulunmuyor. Siteye girildiği anda test başlıyor. Sitede Netflix'in reklamı da dahil herhangi bir reklam bulunmuyor.

SpeedTest'in o karmaşık ve reklam dolu arayüzünden sıkılan kullanıcıların Fast.com'u çok beğeneceklerine eminiz.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?