Apple Park'a Minecraft Gözünden Bakın!

Apple tarafından yapılan açıklamaya göre bu ay sonunda taşınma işleri başlayacak..

Apple bu ay çalışanlarını yeni Apple Park kampüsüne taşımaya hazırlanıyor . Yapım süreci boyunca, inşaat sürecine çoğunlukla havai drone görüntüleri aracılığıyla çeşitli bakışlar gördük . Şimdi, Apple'ın Minecraft'daki tüm Apple Park kampüsünü tasarlayan Alex Westerlund'un yeni kampüs nezaketine farklı bir bakış getireceğiz..

Bu fikri ön hazırlığın bu yılın başlarında görmesine karşın, Westerlund'un projenin en yeni videosu tüm kampüsün tamamlanmış halini gösteriyor. Projenin, ilk önce bir hobi olarak başlayıp tam zamanlı bir taahhüt haline getirerek toplam 413 saatlik bir çalışma sürdüğünü açıklıyor. Minecraft modeli, Apple Park'ın 1: 1 ölçekli kopyası, yani ana bina 2.8 milyon metre kare kapsıyor ve 175 dönüm arazide oturuyor. Westerlund, Park versiyonunun tamamen elle yapıldığını ve tamamlanması 413 saat harcadığını söylüyor.

Apple'ın çalışanlarının bu ay sonunda taşınması bekleniyor. Binada fitness merkezi, atletizm alanı, Steve Jobs tiyatrosu, atriyum, kafeterya ve çeşitli mekanlar yer alıyor. Bununla birlikte Minecraft hayranı tarafından da bunlar oyun içerisine detaylandırılmış.

Alex Westerland, Minecraft oyununda kendini göstermek için mükemmel bir fırsattı. Minecraft oyununda Apple Park gezintisi yapmak mümkün olup bugüne kadar Apple Park'ın inşaatıyla ilgili farklı olan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.